kerst menu 2016

 

Texturen van tomaat en basilicum

-

Gemarineerde Sockeye zalm en langoustine met rabarber en radijs

-

Compositie van Livar buikspek en quinoa

-

Tarte tatin van witlof

-

  Filet van Hollands ree met jus van Madeira

-

Combinatie van Epoisses en gember 

-

Duindoorn, yoghurt en chocolade

 

per couvert € 85,-

 

 

Wijnsuggesties bij dit menu:

  Wit: Issoria by Eradus Sauvignon Blanc NZ 2013 € 39,-

    Rood: Pittacum, Bierzo Spanje 2009€ 49,-
 

Wijnarrangement € 8,- per glas.

6 gangen met wijnarrangement € 125,-

Bekijk onze wijnkaart →

 

Reserveren

Helaas hebben wij van zaterdag t/m maandag geen beschikbaarheid meer. Wij hebben wel een reservelijst waar wij u desgewenst op kunnen plaatsen. Dat kan via dit formulier of telefonisch tijdens openingstijden via 071-5122434.