kerst menu 2017

 

Signaturen van de Chef

-

Kreeft en chorizo met jus van dennen

-

Heilbot, boemboe en gefermenteerde prei

-

Biet, Granny Smith en ras el hanout

-

  Patrijs, op karkas gebraden waarbij kruidkoek en Sherry

-

Reerugfilet, panchetta en kimchi

-

Kaas

-

Passievrucht, yoghurt en suikerbrood

 

per couvert € 100,-

 

 

Wijnsuggesties bij dit menu:

Bekijk vooraf onze wijnkaart en geef uw keuze door. Het is de moeite waard.   

Wijnarrangement € 8,- per glas.

7 gangen met wijnarrangement € 150,-

 

Bekijk onze wijnkaart →

 

Reserveren

Dat kan via dit formulier. Eerste kerstdag zitten wij vol. Tweede kerstdag hebben wij géén tweepersoonstafels meer.
Wij houden uiteraard rekening met allergenen, dieetwensen en uw voorkeuren en vernemen deze graag tijdens uw reservering.