1. Apéritief vaart

Alvorens u bij ons komt dineren stapt u aan boord voor een tochtje van 30 minuten over Leidse wateren. Onder het genot van een apéritief vaart onze schipper u en uw gasten door de historische grachten van Leiden.
Na het aanmeren gaat u genieten van een heerlijk diner in ons restaurant. Kies voor een verrassend menu of diner a la carte. Deze optie kan op ma t/m zaterdag vanaf 2 tot en met 35 personen en kost € 7,50 p.p exclusief drank. U kunt aan boord vanaf 18.00 uur. Het vertrek is om 18.30 uur. Geef bij uw reservering aan dat u gebruik wenst te maken van deze optie.

2. Culinaire rondvaart 

Unieke samenwerking tussen dé drie Leidse restaurants; IDD, In den Gapende Eter en Bistro Bordo. U dineert aan boord terwijl de schipper u op een tour vol verwenning langs deze restaurants vaart. In totaal wordt u getrakteerd op zes prachtige gerechtjes inclusief wijn (rood en wit) en tafelwater. Vertrek vanaf IDD op dinsdag t/m zaterdag vanaf 19.00 uur. De duur van deze vaart is zo’n 2 1/2 uur, is te boeken van 4 tot en met 25 personen en kost 99,- p.p.all-in. Geef bij uw reservering aan dat u gebruik wenst te maken van deze optie en wij vernemen dan tevens graag de ALLERGENEN, en (DIEET)-WENSEN. Wanneer u met minder dan 4 personen wilt varen kunt u contact opnemen met het restaurant voor de mogelijkheden.

3. Chef aan Boord

Een zéér bijzondere belevenis waarbij u de boot exclusief voor u en uw gasten tot uw beschikking heeft terwijl onze Chef meevaart en ter plekke uw vijfgangen diner bereidt en serveert! Te boeken in overleg i.v.m beschikbaarheid vanaf 10 t/m 25 personen en kan al vanaf € 150,- p.p. all-in.

4. Lunch Tour

Tijdens uw bezoek aan Leiden met familie of vrienden of als intermezzo tijdens een meeting of evenement een informele lunch met uniek uitzicht op Leidse grachten en singels ? Wij verzorgen het graag! Te boeken vanaf 10 t/m 35 personen vertrek vanaf IDD op maandag t/m zaterdag om 12.30 uur inclusief volwaardig lunchpakket. Kosten € 30,- p.p.