IDD kan bij u thuis of op de zaak de catering verzorgen met dezelfde passie en kwaliteit die in het restaurant geleverd worden. Op uw locatie worden hapjes, menu's en arrangementen verzorgt naar uw wens. Voor catering in Leiden en omstreken bent u bij het juiste adres! Catering is met en zonder foodtruck mogelijk!

  • Professioneel

  • Al vanaf 20 personen

  • Volledig ontzorgd

Voor een vrijblijvende offerte, vragen en boekingen: foodtruck@indendoofpot.nl , bel: 06-22257436 of vul onderstaand formulier in.

Naam *
Naam

Suggesties arrangementen

Feesten; Bij bruiloften, verjaardagen, 21-diners, afscheidsfeesten etc. kan IDD prachtige gerechtjes voorschotelen naar uw wens en budget. Wilt u iemand of uw gasten in de watten leggen op culinair gebied, neem contact met ons op voor een mooie avond. 

Zakelijk; Op een zakelijke bijeenkomst, borrel, lunch, jubileum e.d. verzorgt IDD uw collega's of gasten met hapjes en/of gerechten. U kunt zich volledig op de gasten richten en catering op niveau verwachten.

Culturele avond; Onze chef is van alle markten thuis en heeft ze bijna allemaal bezocht! Wilt u met een gezelschap bijvoorbeeld een Spaanse, Italiaanse, Aziatische of Amerikaanse avond beleven? Chef Patrick kookt fantastische maaltijden die u en het gezelschap naar desbetreffend land brengen.

Wie komen er bij u thuis? 

Even voorstellen: De Citroën Hy wordt bereden door de kompanen Patrick Brugman en Auke Alkema. Zij zijn elkaar in februari 2016 tegengekomen en voelden als snel een klik. Beiden hebben een passie voor eten en de mannen zijn elkaar steeds beter aan gaan voelen. Onder het bewind van chef-kok Patrick Brugman heeft Auke een hoop geleerd over (haute) cuisine en nu zijn ze klaar om samen Nederland te veroveren.

Patrick is sinds 2014 chef-kok bij restaurant In den Doofpot. Hier zwaait hij het scepter over een jong en gedreven team. Wanneer Patrick zijn talent voor organiseren en koken kan combineren komt hij het beste tot zijn recht. Dit talent, de medewerking van de baas Anton Verschelling en een portie gedrevenheid heeft geleid tot de volgende stap in de vorm van een foodtruck. Vanuit deze foodtruck wilt hij Nederland verwennen met zijn stijl van koken: innovatief, ingetogen en met respect voor smaken. Onder het mom van: net als thuis. Het koken vanuit moederbedrijf In den Doofpot, onder toeziend oog van mentor Anton Verschelling, zorgt ervoor dat de gast optimaal verwend kan worden.

idd-on-tour-tijdelijk-2.jpg
 
Samen eten is olie voor de vriendschap
— Felix Timmermans
IDD Apr17-37.jpg

Service&Passie..